No menu items!
More
  søndag, marts 7, 2021

   
  Forside Nyheder Brand i Dragør natten til søndag

  Brand i Dragør natten til søndag

  Garage og skur blev brændt helt ned, da der i nat udbrød brand på Rosenlund i Kongelunden. Alle mennesker og dyr slap uskadt. Ejer Sofie Sønderup roser brandvæsnet.

  Foto: presse-foto.dk

  Af Pia Melander Guilbert

  Natten til søndag vågnede Sofie Sønderups yngste datter ved nogle høje brag. Hun kiggede ud, og der var brand foran hendes vindue. Det viste sig at være familiens garage og skur, der stod i flammer. Årsagen er endnu ukendt.

  Foto: presse-foto.dk

  – Alle dyr overlevede. Høns og ænder kunne vi ikke nå at få væk. De havde hønsegård lige op ad der, hvor det brændte. Klokken 04 fik vi lov til at kigge til dem, og de var okay, men meget våde efter brandslukningen, fortæller Sofie Sønderup til AmagerNyt.

  Foto: presse-foto.dk

  Sofie Sønderup er meget rørt over al den omsorg og trøstende ord, der allerede er strømmet mod familien. Hun vil gerne rette en stor tak til brandvæsnet:

  – De kæmpede for at rede vores hus, og selvom de havde travlt, gav de sig tid til at svare på alle de spørgsmål, man naturligvis har, når man som familie står på afstand og ikke kan se, hvor meget ilden spreder sig, konstaterer Sofie.

  Foto: privat
  Foto:pirvat

  Must Read