No menu items!
More
  søndag, februar 28, 2021

   
  Forside Nyheder fotoreportage: Vaccination på plejehjemmet

  fotoreportage: Vaccination på plejehjemmet

  I går blev beboere og ansatte på plejehjem i Dragør og Tårnby vaccineret. I Tårnby har der været flere udbrud af smitte på kommunens plejehjem, så det var en stor lettelse og glædelig begivenhed, da vaccinen kom. De fine billeder er fra plejehjemmet på Pyrus Allé.

  Af Pia Melander Guilbert

  Der bliver gjort klar. Fotos: Plejehjemmet på Pyrus Allé
  Jytte Holder i den lilla bluse var den første beboer på Plejehjemmet på Pyrus Allé, der fik vaccinen, og det var hun så stolt af, at hun insisterede på at komme med i avisen:) Foto: Plejehjemmet Pyrus Allé
  Beboere og ansatte sad i kø og ventede på deres stik. Msn skal have været symptomfri i fire uger for at kunne få vaccinen. Foto: Plejehjemmet på Pyrus Allé

  Must Read