No menu items!
More
  torsdag, februar 25, 2021

   
  Forside Nyheder Risikoniveauet hæves til højeste

  Risikoniveauet hæves til højeste

  På et pressemøde i dag kl 15 forventes risikoniveauet at hæves til det højeste, niveau 5, samtidig med at forsamlingsloftet sænkes til fem personer og afstandskravet øges.I både Dragør og Tårnby er antallet af smittede faldet markant.

  Foto fra tidligere pressemøde

  Af Pia Melander Guilbert

  Der blev i går registreret 2076 nye tilfælde af covid-19 i Danmark, og i dag klokken 15 indkalder Statsministeriet til pressemøde, hvor risikoniveauet hæves fra 4 til 5, afstandskravet øges til 2 meter i dagligvare- og detailhandel, og forsamlingsloftet i det offentlige rum sænkes til fem personer. Det erfarer TV2:

  https://nyheder.tv2.dk/2021-01-05-seneste-nyt-om-coronavirus-5-januar

  Både i Dragør og Tårnby er smitten ellers faldet på det seneste, selvom begge byer stadig har en høj incidens. Tårnby ligger ifølge dagens tal fra Statens Serum Institut på en 20. plads med en incidens på 325,7, hvilket svarer til 151 smittede. Dragør kommer på 23. pladsen med en incidens på 345,9 og reelt 50 smittede.

  Det såkaldte dashboard fra Statens Serum Institut illustrerer smitten i Danmark.

  For kun 14 dage siden havde Dragør til sammenligning en incidens på 843,9 med 121 smittede, mens Tårnbys incidens lå på 733,5 med 314 smittede.

  Must Read