No menu items!
More
  fredag, januar 22, 2021

  Forside Nyheder Restriktioner forlænges til 17. januar

  Restriktioner forlænges til 17. januar

  Flere kommuner har allerede valgt at forlænge hjemsendelsen af skoleelever, og der er blevet talt om det samme i både Tårnby og Dragør. På et pressemøde i dag forlænges de allerede gældende restriktioner af regeringen.

  Foto: Statens serum institut

  Af Pia Melander Guilbert

  Der er pressemøde med Mette Frederiksen i dag kl 19. Her vil de nuværende restriktioner blive forlænget, skriver flere landsdækkende medier. Forlængelsen betyder også, at alle skoleelever vil skulle modtage fjernundervisning frem til 17. januar.

  Til gengæld bliver der ifølge oplysninger fra TV2 ikke indført nye restriktioner, heller ikke nytårsaften https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-12-29-tv-2-erfarer-landsdaekkende-restriktioner-bliver-forlaenget

  Sundhedsminister Magnus Heunicke har i dag oplyst på Twitter, at kontakttallet nu ligger på 1,2, hvilket vil sige, at hver gang ti er smittet, smitter de 12 nye. Det betyder at pandemien fortsat breder sig, og antallet af indlagte er rekordhøjt.

  Must Read

  Svømmer til Sverige for at takke Kræftens Bekæmpelse og hylde livet

  Kun to år efter Julie Meldrum Kruse blev lam som følge af en kræftoperation i hjernen, hopper i hun i Dragør Havn...