No menu items!
More
  lørdag, oktober 31, 2020

  Forside Nyheder 30.000 kr til Dragør Sejlklub

  30.000 kr til Dragør Sejlklub

  Ekstraordinært kan Dragør Sejlklub nu byde 30 ikke-medlemmer at stifte bekendtskab med klubbens sejlerskole. Det skyldes en støttebevilling fra DIF og DGIs foreningspulje.

  Skolebådene ligger klar til at tage imod de nye elever. Foto: Dragør Sejlklub

  Af Pia Melander Guilbert

  30 personer står i øjeblikket på venteliste til at blive medlem af Dragør Sejlklub. Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje er Dragør Sejlklub nu i stand til at tilbyde dem gratis medlemsskab resten af året og adgang til ekstra sejlerskoleaktiviteter.

  Støtten fra DIF og DGI’s foreningspulje er således med til, at de hurtigere end forventet kan komme i gang med at være aktive på vandet, forklarer formand Mik Jensen.

  Foto: Dragør Sejlklub

  Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

  DIF og DGI’s foreningspulje uddeler årligt cirka 44 millioner til projekter i idrætsforeninger. Puljen kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, for eksempel til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Der kan søges om op til 300.000 kroner, men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kroner.

  Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

  Om DIF og DGI’s foreningspulje

  • Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen
  • Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk
  • Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider 

  Must Read

  At skifte branche er stadig surrealistisk

  Der er mennesker, som hader flystøj. Madeleine elskede sit job som pilot så meget, at hun gladeligt bosatte sig i Dragør med...