No menu items!
More
  tirsdag, oktober 20, 2020

  Forside Bolig Boligpriser i Dragør og Tårnby nu højere end før finanskrisen

  Boligpriser i Dragør og Tårnby nu højere end før finanskrisen

  Corona har ikke ført til det ventede fald i huspriserne. Tværimod. På landsplan er priserne højere end nogensinde før. Det viser en ny opgørelse fra Boligsiden.

  Kvadratmeterprisen er steget på trods af corona . Her er det Magstræde i Dragør. Foto: AmagerNyt.dk

  Af Pia Melander Guilbert

  Husker du de høje huspriser lige før finanskrisen. I 39 kommuner er de nu endnu højere. Det viser en ny opgørelse fra boligsiden.dk Både Dragør og Tårnby er med på listen.

  Steget 4 måneder i træk

  I Dragør lå top kvadratmeter-prisen i tiden årene op til finanskrisen på 29861 kroner. Nu er den oppe på 33286 kroner. I Tårnby lå topprisen inden finanskrisen på 26348 kroner. Den er nu oppe på 30185 kroner.

  “Efter ganske små prisfald i starten af året, hvor corona stjal dagsordenen på boligmarkedet, og hvor vi alle forventede store prisfald, begyndte priserne at stige igen i maj og har nu gjort det fire måneder i træk,” udtaler Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

  Inflation ikke medregnet

  Der er altså ingen boligkrise lige nu, men renses prisstigningerne for inflation er det dog kun otte kommuner, der i dag har højere priser end før finanskrisen. Hvilke kommuner det drejer sig om, oplyser boligsiden ikke.

  Se oversigten over alle kommuner her:

  https://www.boligsiden.dk/nyheder/2020/09/huspriserne-er-nu-hoejere-end-foer-finanskrisen-i-39-kommuner/?

  Must Read

  Amalos varme iværksætterstart

  Fra dagpleje i Dragør til kontor i Kastrup OG serie-iværksætteren Martin Thorborg som investor. Varmepumpevirksomheden Amalo har fået noget af en ilddåb...