No menu items!
More
  tirsdag, oktober 20, 2020

  Forside Nyheder Nyhed: Dragør på bekymringslisten

  Nyhed: Dragør på bekymringslisten

  Søndag er Dragør kommet med på listen af kommuner, der ifølge tal fra Statens Serum Institut har over 20 smittede pr 100.000 indbyggere, det såkaldte incidens-tal. Alle kommuner i hovedstadsområdet er nu på listen.

  Screendump fra Statens Serum Institut 20. september 2020

  Af Pia Melander Guilbert

  Dragør har længe været en af de kommuner i landet, der havde færrest corona-smittede. Nul faktisk. Nyeste opgørelse fra Statens Serum Institut viser, at der de seneste syv dage er konstateret fire smittede. Det lyder ikke af mange, men betyder, at Dragør nu er oppe på en incidens på 28, hvilket betyder, at der er 28 smittede pr 100.000 indbyggere.

  Tårnbys incidens er 47

  Dermed er Dragør ligesom de øvrige kommuner i Hovedstadsområdet kommet med på “bekymrings-listen”. I alt 63 kommuner overstiger i øjeblikket de 20 smittede pr 100.000 indbyggere, oplyser TV2 Lorry: https://www.tv2lorry.dk/lorryland/fakta-disse-kommuner-ligger-over-bekymringsgraensen-i-hovedstadsomraadet

  I Tårnby er der til sammenligning konstateret 20 smittede de seneste syv dage, hvilket giver en incidens på 47.

  Must Read

  627.250 kroner overrakt til Kræftens Bekæmpelse

  En måned efter velgørenhedscykelløbet Race 500, kunne holdet sammen med Stafet for Livet Dragør fredag overrække en flot check til Kræftens Bekæmpelse.