Filippinsk oase på Tingvej

Det bliver næppe mere eksotisk end en sommerdag hos Thrilla in Manila på Tingvej. Bestil et bord i gården og nyd den stråtækte idyl, mens du sætter tænderne i de mange små lækre filippinske retter.

Sommerserie: Hold ferie hjemme på Amager og udforsk alle de små perler, der giver følelsen af at være under fjernere himmelstrøg. Thrilla in Manilla er et af de allerbedste eksempler.

Af Pia Melander Guilbert, foto Peter Helgstrand

“Have a try don’t be shy”, lyder mottoet hos filippinske Thrilla in Manila. Og du kan trygt give dig ud i samtlige af de mange små lækre, farvefulde retter i restauranten på Tingvej 12, en sidegade til Amagerbrogade.

På en sommerdag er det perfekt at sidde i gården, der er omdannet til en eksotisk terrasse med hvide gardiner, der blafrer let i vinden, grønne planter, bambus og stråtækte vægge og loft. Regner det, bør du omvendt sætte dig indenfor eller tage maden med hjem, da der er frit udsyn til åben himmel i gården.

Pork oh lala og chicken Bao

Alle Thrillas retter er smagsfulde uden at være decideret stærke. Green garden rolls, cardi beef, pork oh lala, the wow chicken bad, sisig pork og bang bang chicken, lyder nogle af navnene på de retter, vi valgte. Det er oplagt at vælge lidt af hver og dele.

The wow chicken Bao er i øvrigt en af topsælgerne på Reffen, hvor ejerne desuden har en foodtruck. Tænker du, at de små retter aldrig nogensinde kommer til at gøre dig mæt, bør du desuden vælge de hvidløgsristede ris som sideorder.

Der er som bekendt altid plads til dessert, hvis det er en god dessert. Hos Thrilla in Manila er mango-isen med små stykker mango værd at gå efter. Vi kombinerede den med en chok loco og fik serveret nedenstående lille lækkerbidsken.

Læs mere om Thrilla in Manila på https://thrillainmanila.dk

Til dig fra AmagerNyt. Ingen af de medvirkende steder i denne serie har betalt for at være med. Der er udelukkende tale om redaktionelt indhold. Tak til facebookgruppen Amager for de mange gode tips.

Læs også de øvrige afsnit af vores sommerserie:

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »