No menu items!
More
  fredag, august 7, 2020

  Forside Kultur Sommertip til halv pris: Besøg Dragørs spændende museer

  Sommertip til halv pris: Besøg Dragørs spændende museer

  Coronaepidemien præger alle museer i 2020. Museum Amager har indtil videre ikke kunnet benytte sig af regeringens økonomiske hjælpepakker, men har klaret sig igennem ved egen drift. I sommerferien har museet taget imod regeringens håndsrækning og halverer billetprisen på Dragør Museum og på Amagermuseet, mod at få kompensation fra regeringen.

  Af Carsten Dinesen Maass, Formand Museum Amager

  Det er et fantastisk godt tilbud til museumsgæster. De kan komme ind for næsten ingen penge, og jo flere gæster, der kommer, jo mere bliver Museum Amager kompenseret. Museets bestyrelse vil derfor opfordre alle borgere til at besøge vores museer og indløse billet, gerne flere gange i løbet af sommeren. Det gælder også museumsforeningernes mange medlemmer, der har medlemskort. Hvis I også køber billet til halv pris, giver I museet en kæmpe håndsrækning.

  “Et godt sommertilbud for hele familien”. Besøg museerne i Dragør til næsten ingen penge. Udover en stor oplevelse så støtter du ovenikøbet Museum Amager på mere end én måde. Formand for Museum Amager Carsten Dinesen Maass (nr. to f.v.) opfordrer hermed alle til at besøge Dragørs museer og gerne så mange gange som muligt. Foto: AmagerNyt

  Støt Museum Amager

  Prisen for at opleve en underholdende og lærerig ferieoplevelse for hele familien på Amagermuseet med levendegørelse og den nye udstilling om fejring af fastelavn i Dragør og St. Magleby samt fokus på Amagerdragten er sat ned fra 70 kr. til 35 kr.

  Mulighed for at opleve et helt nyt moderniseret Dragør Museum på havnen med tilbud for børn og voksne bl.a. på digitale platforme (også for børn) med mulighed for selv at opleve Dragørs historie samt med spændende genstande og smukke malerier fra Dragør af bl.a. C. W. Eckersberg m.v. kan opleves for kun 25 kr.

  I det nyrenoverede Dragør Museum kommer du helt tæt på Dragørs spændende historie og med de helt nye touch skærme kan du, udover at se de mange udstillede genstande, dykke ned i en virtuel vandring i historierne. Foto: AmagerNyt

  Tilbuddet gælder frem til 9.august. Åbent fra 12-16 på begge museer. Benyt også lejligheden til at besøge det autentiske Danmarks Lodsmuseum på havnen, der holder åbent onsdag, lørdag og søndag kl. 12-16 og hvor der er gratis adgang.

  Vi ses på Museum Amager og husk at tage familien med.

  Læs også:

  Must Read

  Dragør-dreng ny Fremad Amager-sælger

  Der er i høj grad et lokalt islæt over Fremad Amagers ansættelse af 28-årige Simon Bonnerup Kristensen, som er tiltrådt i klubbens...