No menu items!
More
  torsdag, januar 28, 2021

  Forside Nyheder Går du også topløs i Irma?

  Går du også topløs i Irma?

  Hvordan reagerer folk, hvis man køber ind i bar overkrop? Det besluttede P3 radioprogrammet “Paragraffen” i dag at undersøge, og lagde vejen forbi Irma i Dragør.

  Hvis det er over 35 grader, er det ok at købe ind i bar overkrop, mente en Irma-kunde. AmagerNyt var desværre ikke hurtig nok til at få et foto af P3´s udsendte, så vi må nøjes med ham her. Modelfoto

  Af Pia Melander Guilbert

  Studsede du også over den unge mand iført mikrofon og bar overkrop i Irma på Kongevejen i Dragør i dag? Han var udsendt af P3 radioprogrammet “Paragraffen” der havde sat sig for at teste, hvordan folk reagerer, når man køber ind uden tøj på overkroppen.

  Irma på Kongevejen i Dragør udgjorde i dag rammen for et bar overkrops-eksperiment. Foto: AmagerNyt

  Våde armhuler

  Nogle vil måske mene, at det havde været mereopsigtsvækkende at sende en kvinde, men for p3-værten Mads Skaaning var det alligevel en grænseoverskridende handling at gå Irma uden tøj på overkroppen.

  – I spurgte før, om jeg var nervøs, og jeg sagde, at det var jeg ikke, men jeg kan godt mærke, at sveden begynder at pible i armhulerne nu, fortalte han værterne, da han lidt over 14 rapporterede live fra frugt og grønt-afdelingen i Irma på Kongevejen i Dragør.

  Lige netop her i frugt og grøntafdelingen testede P3, hvordan vi reagerer på indkøb i bar overkrop. Foto: AmagerNyt

  På med skjorten

  – Folk er lidt konservative herude, lød den udsendte reporters dom. Ingen af de øvrige handlende havde lyst til at stille op til interview i radioprogrammet, men der var bred enighed om, at indkøb i bar overkrop ikke var velanset. Ikke med mindre det er over 35 grader, man købte ind udendørs, eller lige var blevet student. Og så måtte Mads trække i skjorten igen.

   

  Must Read

  Hestetyven. Spionen fra Amager. Del 1

  Den efter besættelsen meget omtalte spion boede meget af sin tid på Amager. Hestetyvens borgerlige navn var Christian...