No menu items!
More
  fredag, januar 22, 2021

  Forside Nyheder På udflugt i lufthavnen

  På udflugt i lufthavnen

  Flytrafik er der stadig ikke så meget af, men helt stille er der ikke i Københavns Lufthavn, der for tiden inviterer institutioner og skoler fra Tårnby og Dragør på rundvisning. 

  Foto: CPH

  Af Pia Melander Guilbert

  Brandbiler, parkerede fly og store snerydningsmaskiner. Det er nogle af attraktionerne, når Københavns Lufthavn inviterer børn fra institutioner og skoler i Dragør og Tårnby Kommune på besøg.

  De første gæster til rundvisningen var børn og pædagoger fra Børnehaven Kastrupgård, og at dømme efter kommentarerne på lufthavnens Facebook-side ”Kære Nabo”, var besøget en stor succes. ”Det var en kæmpe oplevelse” skriver en følger, mens en anden fortæller, at hendes datter var ”vild med det”.

  Foto: CPH

  Håndsprit til alle

  Resten af maj er der booket ture fire gange om dagen, og Københavns lufthavn lover på Facebook-siden, at der bliver taget alle sundhedsmæssige forholdsregler, så der kun er ti personer ad gangen i den bus, børnene bliver kørt i. Den bliver gjort grundigt rent mellem turene, og der er håndsprit til alle.

  Foto: CPH

  Har I rejsefeber er der også andre måder at blive underholdt på i lufthavnen, mens flyene står stille. Lørdag d. 23. maj er der for eksempel drive-in underholdning med Onkel Reje på parkeringspladsen p19.

  Læs mere om drive-in underholdning i lufthavnen herunder:

  Must Read

  1,5 million til at udvikle idrætsforeninger

  Tårnby Kommune har indgået et partnerskab med DGI Storkøbenhavn. Alliancen skal understøtte og udvikle de lokale idrætsforeninger samt invitere flere børn og...