No menu items!
More
  mandag, marts 1, 2021

   
  Forside Nyheder Take away-succes på badehotellet

  Take away-succes på badehotellet

  På Dragør Badehotel var man i fuld gang med at gøre klar til forår- og sommersæsonen, da corona-virus lukkede alt ned. Nu sætter forpagter og køkkenchef Haitham Mosleh og hans team alt ind på at forkæle kunderne med lækker take away, og det er gået over al forventning.

  For køkken og hotelchef Haitham Mosleh (tv) var det en drøm, der gik i opfyldelse, da han i januar overtog forpagtningen af Dragør Badehotel, der også er Amagers eneste badehotel. Sammen med sit team glædede Haitham Mosleh sig til at tage hul på forårs- og sommersæsonen, men det har coronavirus desværre vendt op og ned på. Nu satser Haitham, som mange andre, på at lave velsmagende mad men som take-away. Foto: AmagerNyt

  Af Pia Melander Guilbert

  Mør oksefilet med garniture, bearnaise og pomfritter, eller stegt unghanebryst med garniture, små kartofler og timianglace. Det er nogle af de retter, du i øjeblikket kan få som take away fra Dragør Badehotel. Dertil kommer et vælg af enkle klassikere som frikadeller, hakkebøf og stegt flæsk. Alt er tilberedt fra bunden af de bedste råvarer, og især dagens ret har vist sig at være populær.

  Foto: Dragør Badehotel

  Udskudte planer
  For køkkenchef Haitham Mosleh var det en drøm, der gik i opfyldelse, da han i januar overtog forpagtningen af Dragør Badehotel, der også er Amagers eneste badehotel. Sammen med sit team glædede Haitham Mosleh sig til at tage hul på forårs- og sommersæsonen, og der lå allerede en del arrangementer klar, blandt andet Winemakers dinner med besøg fra vinhuset Langmeil Winery i Australien og en udsøgt fireretters middag. Det er nu udsat på ubestemt tid, ligesom fredagsbar med band og flere andre forårsbebudere, der forhåbentligt kan forvandles til sommerarrangementer på den store solrige terrasse.

  AmagerNyt besøgte køkkenchef og forpagter Haitham Mosleh (tv) i starten af marts 2020. Der var alt klart til at skyde forårets og sommerens store arrangementer i gang. Nu satser chefen på at trylle gode råvarer og godt håndværk om til velsmagende take-away retter – noget som kunderne har taget rigtig godt imod. Foto: AmagerNyt.

  Alt til frokost- og aftensult
  I stedet fokuserer badehotellet nu på take away, der både kan hentes i restauranten efter aftale og bringes ud. Levering koster 50 kroner.

  Frokostmenuen kan afhentes eller leveres mellem 12 og 14. Prøv for eksempel husets platte til 136 kroner med to slags sild, hjemmelavet hønsesalat, røget færøsk laks med rygeostecreme og krydderurter, stegt fiskefilet med remoulade samt brød og smør. Aftenmenuen har både faste indslag og dagens ret. Find det hele på Dragør badehotels Facebookside, og bestil på telefon: 32 53 05 00

  Dagens ret i uge 14
  Mandag: lukket
  Tirsdag: Grillet Kylling med cremet sauce og nye kartofler kr. 89,-
  Onsdag: Stegt flæsk m/ persillesauce, rødbeder og sennep kr. 89,
  Torsdag: Chili con carne salsa / guacamole og hvidløgsbrød kr. 89,-
  Fredag: Fish and Chips tartar sauce kr. 89,-
  Lørdag: Oksesteg med sæsonens grønt, kartofler og pebersauce kr. 89,-
  Søndag: lukket

  Dagens lørdag 28/3 Flæskesteg, rødkål, sauce og kartofler 89,-Husk at vi har FrokostmenuFrokostmenu 12.00 -15.00Take Away Menu 24/3 – 28/3Vi tilbyder udbringning i Dragør kommune for kr. 50,- pr. leverance kl. 17.00 og 19.00Husk og bestil i god tidMellem 12.00 – 15.00Vi tilbyder udbringning i Dragør kommune for 50,- pr. leverance kl. 12.00 og kl. 14.00Lune frikadeller m/ kartoffelsalat kr. 89,-Lækker steaksandwich kr. 99,-Husets Burger m/steak frittes kr. 99,-Husets platte kr. 136,-2 slags sild, hjemmelavet hønsesalat, røget færøsk laks m/rygeostecreme ogkrydderurter, stegt fiskefilet m/remoulade samt brød og smørTake Away Aften Menu 17.00 19.00Forretter:Jordskokkesuppe m/røget laks eller bacon Kr. 85,-Færøsk røget laks m/ rygeostecreme og krydderurter kr. 85,-Hovedretter:Ca. 200 gr. mør steak af oksefilet m/garniture, bearnaise, pommes frites kr. 159,-Stegt unghanebryst m/ garniture, små kartofler og timian glace kr. 149,-Desserter:Brownie m/ syltede bær kr. 69,-Cheesecake m/friske bær kr. 69,-Børnemenu:Stegte kyllingelår m/ pommes frites kr.59,-Spaghetti m/kødsauce kr. 59,-Fiskefilet m/ remoulade og pommes frittes kr. 59,-Pandekager kr. 59,-

  Slået op af Dragør Badehotel i Onsdag den 25. marts 2020

  Must Read

  Mange ledige butikslokaler på Amager

  Andelen af udbudte butikslokaler er steget kraftigt i hovedstaden i slutningen af 2020. Især indre by og København S har mange lokaler...