mandag, maj 25, 2020

Forside Advertorial Paulun Bolig – din virtuelle ejendomsmægler

Paulun Bolig – din virtuelle ejendomsmægler

Virtuelle fremvisninger og vurderinger på Facetime og Skype. Det er produkter, ejendomsmæglerkæden Paulun Bolig nu tager i brug for at minimere corona-smitterisikoen for deres kunder.

Emil Pedersen, på billedet, er daglig leder i Paulun Bolig i Tårnby. Ved den virtuelle boligfremvisning er der også en anden fordel: “Du behøver ikke at forlade din bolig, når den skal vises frem”, fortæller Emil fra Paulun.

Af Pia Melander Guilbert

Kundetryghed har altid været en høj prioritet hos ejendomsmæglerkæden Paulun Bolig. Og corona-krisen har selvsagt givet begrebet tryghed en helt ny dimension. Derfor tilbyder Paulun Bolig nu virtuelle fremvisninger og vurderinger.

– Vi har blandt andet mange ældre kunder, som vi skal beskytte bedst muligt, og så nytter det ikke, at vi inviterer fremmede mennesker ind i deres hus, fortæller Emil Pedersen, som er daglig leder i Paulun Bolig i Tårnby. Ved den virtuelle fremvisning er der også en anden fordel: Du behøver ikke at forlade din bolig, når den skal vises frem.

Boligsælgere skynd jer ud på markedet
Virtuelle fremvisninger kan enten foregå ved, at du selv laver en video og sender den til Paulun Bolig. Paulun kommer også gerne ud og laver videoen for dig.

Virtuelle vurderinger kan laves ved at booke et telefonmøde med din ejendomsmægler, og så Skyper eller Facetimer i.

– Vi har jo et indgående kendskab til de områder, vi kommer i og kender kvadratmeterprisen på forhånd, men måske har man lavet nogle forbedringer, som kan påvirke prisen, forklarer Emil Pedersen fra Paulun Bolig i Tårnby. Han oplever, at kunderne har taget meget positivt imod det nye initiativ:

– Det kan meget vel blive noget, vi kommer til at tilbyde også i fremtiden, når coronavirus-bølgen forhåbentligt har lagt sig, siger han og kommer med en opfordring til potentielle sælgere:

–  Jo hurtigere, man kommer på markedet med sin bolig, jo bedre. Udbuddet er i øjeblikket ikke særlig stort, og renten kommer til at presse priserne nedad.

Du kan læse mere om Paulun Bolig på deres hjemmeside her.

Must Read

Nu åbner Den Blå Planet

Sent onsdag aften blev genåbningens fase 2 udvidet, og det betyder blandt andet, at Den Blå Planet nu åbner op allerede søndag...