Tårnby Kommune efterlyser leverandører af værnemidler

Der er mangel på værnemidler i Danmark, og Tårnby Kommune kan ligeledes meget snart komme til at stå i en situation, hvor der mangler værnemidler – blandt andet i hjemmeplejen, på plejehjemmene og til kommunens akutteam.

Tårnby Kommune efterlyser virksomheder som ligger inde med blandt andet masker, handsker og håndsprit. De opfordres til at kontakte kommunen med det samme.

Det får nu Tårnby Kommune til at udsende et opråb til lokale virksomheder, som eventuelt ligger inde med værnemidler i form af masker, visirer, handsker, håndsprit og kitler. Dem vil Tårnby Kommune gerne i kontakt med og det er med henblik på at indkøbe værnemidlerne.

Ligger din virksomhedhed inde med nogle af ovennævnte værnemidler så skal du kontakte Plejehjemsleder Cathja Rasmussen via mail cma.pltag.as@taarnby.dk eller telefon 3246 4621 eller skriv til ældrecentret i Tårnby på mail: omsorg@taarnby.dk

Kilde: Tårnby Kommune

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »