SAS indstiller alle fly til Hongkong

SAS har allerede indstillet alle flyvninger til Fastlandskina på grund af coronavirus og nu følger de op med Hong Kong hvor de indstiller alle afgange fra torsdag 5. marts. Det oplyser SAS i en pressemeddelelse.

Foto: SAS PR

Meddelelsen kommer i kølvandet på at SAS tirsdag morgen har aflyst to afgange til Norditalien. Det sker efter at Udenrigsministeriets Borgerservice i aftes ændrede sin rejsevejledning til Norditalien på grund af udbredelsen af det nye coronavirus – covid-19, skriver DR.dk.

SAS skriver i deres pressemeddelelse at aflysningerne blandt andet skyldes en lavere efterspørgsel og SAS går derfor i gang med en række tiltag, der skal reducere selskabets omkostninger. Dette inkluderer blandt andet, at SAS de kommende to måneder reducerer kapaciteten på Skandinaviske og Europæiske ruter. Derudover skal de nedbringe personaleomkostninger, nedskæringer i administrationen,  implementering af ansættelsesstop og udsættelse af ikke-kritiske projekter, markedsføring og reklamekampagner. Foranstaltninger relateret til personaleudgifter kan omfatte midlertidige afskedigelser, frivillig orlov, førtidspension eller andre initiativer.

 

Seneste artikler

Foto: TorbenStender.

Trippeludstilling

Udstilling med Yvonne Wiese, Bettina Fellov og Pia Sharah i Dragør Havnegalleri.

Dragør Nyts Rasmus Mark Pedersen er ordstyrer ved debatmødet på Beghuset. Foto: TorbenStender.

Fastlåst debat om seniorbofælleskaber

Foreningen Dragør SeniorBo havde i samarbejde med Ældre Sagen og ­Ældrerådet inviteret til debatmøde om bygning af nye seniorbofællesskaber. Og det blev et forvarsel om en valgkamp, hvor det bliver svært at finde flertal for, hvor der skal bygges i kommunen

Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.

Sjællandsmesterskaber i gokart

I den forgangne weekend summede Københavns gokartbane på Kraftværksvej af aktivitet, da gokartklubben LUG afholdt sjællandsmesterskaberne i gokart

 

Fik du læst?