No menu items!
More
  tirsdag, september 22, 2020

  Forside Mad & Drikke Asiatisk nudelsalat med and

  Asiatisk nudelsalat med and

  Sæt en eksotisk og farverig nudelsalat med andebryst på menuen i denne uge på under 30 minutter. I ugens madtip er nudler en del af en let og farvestrålende salat sammen med mange af Asiens skønne råvarer.

  Nudlerne er vendt i en smagfuld marinade af soya, citronsaft, hvidløg, chili og forårsløg, som herefter er toppet med bl.a. sød mango, salte cashewnødder, syrlige granatæblekerner og friske koriander. Som prikken over i’et er rosastegt andebryst skåret i skiver og anrettet på tallerkenen sammen den asiatiske salat.

  Server asiatisk nudelsalat med and til aftensmad og nyd eventuelle rester til frokost dagen efter. Opskriften får du i linket herunder. Rigtig god fornøjelse.

  Her får du opskriften på Asiatisk nudelsalat med and

  Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips. Eller på min Facebook-side hvor du flere gange om ugen vil modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer.

  Jeg ønsker alle en rigtig god uge og god fornøjelse med madlavningen.

  Mette Forman
  Madblogger
  www.dehandlermestommad.dk

  Læs også sidste uges madtip:

  Brændende kærlighed

  Must Read