No menu items!
More
  tirsdag, september 22, 2020

  Forside Bolig Håndbold-legende sælger sin luksuslejlighed på Amager

  Håndbold-legende sælger sin luksuslejlighed på Amager

  Camilla Andersen er dobbelt olympisk guldvinder, og hun er noteret for mere end 800 scoringer for det danske kvindelandshold i håndbold.

  Kort og godt vandt hun alt med landsholdet, men trofæskabet følger næppe med, hvis man har lyst til at overtage hendes Ama’rkanske liebhaverlejlighed.

  115 kvadratmeter på 12. sal med dertilhørende udsigt over havnen og Islands Brygge.

  Udsigten er hjulpet godt på vej af de store panoramavinduer og lejlighedens overdådige altan, der med sine 48 kvadratmeter er på størrelse med en større studiebolig.

  Foto: Paulun

  Lejligheden blev solgt for 6,1 millioner kroner i slutningen af juli sidste år, og er i denne omgang sat til salg for 7,5 millioner kroner. Det kunne umiddelbart tyde på en god hurtig forretning, men håndbold-legenden har skudt en del mere i lejligheden end købsprisen.

  – Det er ikke den helt store fortjeneste, hun og hendes partner kan se frem til. De overtog dengang noget af et håndværkertilbud, som de siden har brugt over en million kroner på at renovere, siger ejendomsmægler Claus Haagensen fra Paulun Bolig, der skal sælge lejligheden, til Ekstra Bladet.

  Oveni den luksuriøse lejlighed får køberen også noget så eftertragtet som en københavnsk parkeringsplads med i handlen. Hvis man foretrækker at komme rundt til vands, så er der også mulighed for at tilkøbe en bådplads.

  Camilla Andersens lejlighed kan ses hos Paulun Bolig

  Must Read

  Et hus ved Dragør By. Del 2

  Som omtalt i en tidligere artikel blev der bygget en større villa på Drogdensvej 20 i årene 1933-34. Villaen blev bygget på...