Tamari-ristede nødder er en perfekt snack og kan serveres som appetizer inden middagen sammen med et glas bobler, en gin og tonic eller en kold øl.
De ristede nødder kan også bruges som erstatning for en skål slik, når du trænger til lidt lækkert at hygge med. Men nødderne kan også nydes som et lille mellemmåltid, når sulten begynder at melde sig. Prøv at opgradere asiatiske retter ved at drysse tamari-ristede nødder over – det kan varmt anbefales.
Hvad er tamari?
Tamari er ligesom soyasauce fermenterede soyabønner. Gæringsprocessen er noget længere for tamari i forhold til soya, og så er der ikke tilsat hvedemel. Tamari er mere rund og mild i smagen og knap så salt som soya.
Nem opskrift
Her får du den nemme opskrift på tamari-ristede nødder, som enten kan laves i god tid og opbevares i et glas med låg, eller de kan laves på under ti minutter, når lækkersulten melder sig.
Opskriften på tamari-ristede nødder får du i linker her
Prøv også: Coq au vin spækket med grøntsager
Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her
Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.
I ønskes en rigtig god uge og god fornøjelse med ugens madtip.
Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk