No menu items!
More
    fredag, oktober 30, 2020

    Forside Mad & Drikke Paprikagryde med svinemørbrad

    Paprikagryde med svinemørbrad

    Ugens madtip går old school og serverer opskriften på en cremet og fyldig gryderet a la den, mormor lavede.

    De køligere og mørkere dage indbyder til lidt tungere retter med masser af smag. Gryderetter er perfekt hverdagsmad, og laves der en stor portion, er der mad til et par dage. Gryderetter smager ofte bedre på 2. dagen, hvor alle ingredienserne har afgivet endnu mere smag.

    Paprikagryde kan også serveres for gæster, og kan uden problemer laves i god tid. Familieklassikeren falder i de flestes smag, og er både for store og små.

    Har du glemt, hvor godt paprikagryde smager? Så er det måske i denne uge, at dig og din familie – eller venner – skal forkæles med paprikagryde med svinemørbrad.

    Få opskriften på Paprikagryde med svinemørbrad her 

    Klik på billedet for at få opskriften

    Prøv også: Delikate hapsere med edamame-hummus, røget laks og porreaske

    Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her

    Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

    Rigtig god fornøjelse med opskriften og rigtig god maduge.

    Mette Forman
    Madblogger
    www.dehandlermestommad.dk


    Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

    Must Read

    Rovmord, dobbeltmord og justitsmord. Del 1

    Hvordan kunne afdøde enkefru Ellen Schmidt fra Sundbyvester blive involveret i så dramatiske begivenheder?