Paprikagryde med svinemørbrad

Ugens madtip går old school og serverer opskriften på en cremet og fyldig gryderet a la den, mormor lavede.

De køligere og mørkere dage indbyder til lidt tungere retter med masser af smag. Gryderetter er perfekt hverdagsmad, og laves der en stor portion, er der mad til et par dage. Gryderetter smager ofte bedre på 2. dagen, hvor alle ingredienserne har afgivet endnu mere smag.

Paprikagryde kan også serveres for gæster, og kan uden problemer laves i god tid. Familieklassikeren falder i de flestes smag, og er både for store og små.

Har du glemt, hvor godt paprikagryde smager? Så er det måske i denne uge, at dig og din familie – eller venner – skal forkæles med paprikagryde med svinemørbrad.

Få opskriften på Paprikagryde med svinemørbrad her 

Klik på billedet for at få opskriften

Prøv også: Delikate hapsere med edamame-hummus, røget laks og porreaske

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Rigtig god fornøjelse med opskriften og rigtig god maduge.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk


Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »