No menu items!
More
  lørdag, januar 16, 2021

  Forside Mad & Drikke Delikate hapsere med edamame-hummus, røget laks og porreaske

  Delikate hapsere med edamame-hummus, røget laks og porreaske

  SÅ ER FORRETTEN SERVERET ? Fine grønne edamamebønner er her rørt til en lækker hummus og anrettet på sprøde salatblade. De små hapsere er toppet med røget laks og som ekstra lir drysset med porreaske.

  Edamame-hummus

  Traditionel vis laves hummus på kikærter, men her er de udskiftet med limegrønne edamamebønner. Edamamebønner er en sojabønne, og smagen er fin og mild. Konsistensen er knap så melet som kikærter og andre typer bønner. Edamamebønner fås frosne og bælgede, og gør forretten utrolig nem at lave.

  Porreaske

  Porreaske er nemme point, hvis du vil imponere dine gæster. Det er ingen sag at lave og kan forberedes i god tid – f.eks. dagen før.

  Nem gæstemad

  Med styr på forberedelserne kan du på et øjeblik servere den delikate forret, og derfor er de små hapsere ideelle som gæstemad. Hvis ikke fadet er ryddet, kan rester udgøre en sund frokost dagen efter.

  Opskriften på delikate hapsere får du her 

  Klik på billedet for at få opskriften

  Prøv også: Spidskålssalat med hasselnødder og granatæble 

  Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

  Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

  Rigtig god fornøjelse med opskriften og rigtig god maduge.

  Mette Forman
  Madblogger
  www.dehandlermestommad.dk


  Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

  Must Read

  Dengang det var ”Vinter”. Del 2

  Året efter starten på 2. verdenskrig i 1939, blev Danmark besat. Der blev indført endnu flere restriktioner. De særdeles strenge vintre 1940-42,...