No menu items!
More
  fredag, oktober 30, 2020

  Forside Mad & Drikke Kylling og cashewnødder

  Kylling og cashewnødder

  I denne uge er der hentet inspiration fra det asiatiske køkken med en middagsret, der både kan serveres på hverdage, hvis det skal være lidt ekstra lækkert, men den kan bestemt også serveres for gæster.

  Retten med kylling og cashewnødder har masser af smag og hælder lidt til den stærke side. Det er blandt andet tamari (glutenfri soya), hvidløg, chilisauce og ingefær, der spicer retten op. Så er du glad for sund mad med masser af smag, er denne uges madtip bestemt et godt bud.

  Kylling med cashewnødder serveres sammen med nudler. Brug f.eks. shirataki-nudler hvis du prøver at gå udenom gluten, stivelse og for mange kulhydrater.

  Opskriften: Her får du opskriften på kylling og cashewnødder

  Prøv også: Salat med mormordressing og friske bær

  Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

  Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

  Du ønskes rigtig god fornøjelse i køkkenet og en god uge med masser af madglæde.

  Mette Forman
  Madblogger
  www.dehandlermestommad.dk


  Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

  Must Read

  Årets største halloween-gys er en virus

  I morgen er det Halloween. I år overskygges traditionen dog af en endnu større gyser, nemlig corona-virus og de høje smittetal. Slikindsamling...