SAS på vingerne igen fredag

SAS meddeler at der torsdag aften er landet en aftale med de strejkende piloter. Det betyder at piloterne genoptager deres arbejde fredag 3. maj hvor SAS maskinerne atter kommer i luften efter næsten en uge på jorden.

Foto: SAS PR

Efter syv dage med strejke, tusindevis aflyste fly og flere hundrede tusinde passagerer med ubrugelige billeter er der nu landet en aftale mellem SAS og selskabets piloter.

– Vi har en aftale, siger administrerende direktør i SAS, Rickard Gustafson på et pressemøde i Stockholm, skriver DR torsdag aften.

Der vil gå et døgn inden SAS flyver normalt igen oplyser SAS direktøren. Der er dermed sat et punktum i konflikten der har forårsaget flere tusinde aflysninger af flyafgange hos SAS.

Konflikten handlede bl.a. om krav om arbejdstid, vagtplaner og løn.

– Vi er tilfredse med aftalen, men vi er ikke tilfredse med, at vi har haft en konfliktforløb, det beklager vi dybt, siger Lars Sandahl Sørensen til DR og tilføjer, at aftalen både imødekommer piloternes ønske om forudsigelighed i arbejdsplaner, lønforhold og karrieremuligheder.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »