No menu items!
More
  fredag, januar 22, 2021

  Forside Kultur - Dragør Historiske Dage

  Historiske Dage

  Siden 2015 har der været arrangeret ”Historiske Dage” i København. Et arrangement i en weekend i marts eller april.

  Fra Museum Amagers stand 25. marts 2017. Personale og frivillige fortalte om museerne i Dragør til messens mange gæster. Der var grøntsagsquiz og uddeling af amagerstænger til interesserede. Endelig fik museets frivillige stor opmærksomhed, da de gik i optog igennem Øksnehallen i deres opsigtsvækkende amagerdragter anført af museets egen Christian II. (Foto. Dines Bogø).

  Det er historisk marked med formidling af ny viden om gamle begivenheder gennem optræden, debat, samtale, foredrag og historiske shows suppleret med udstillinger.

  Aktiviteter og informationsboder fra museer, arkiver, medier, forlag og foreninger samt forhandlere af historiske varer og produkter.

  Historiske Dage 2020 og 2021

  Det foregår i Øksnehallen, Kbh. V. Næste arrangement er 21.-22. marts 2020.

  Museum Amager deltog i 2017. I 2020 forventes det at Dragør Museum er færdigrenoveret og en passende anledning kunne så være at fortælle om Dragør.

  I 2021 markerer vi, at det 500 år siden, at Christian d. II indbød Nederlandske familier til at bosætte sig på Amager. Oplagt emne til ”Historiske Dage”, da familierne også fik indflydelse på et område på Frederiksberg. 

  Deltagerne kunne være Museum Amager, De 3 Museumsforeninger, Turistkontoret, Historisk Arkiv og Lokalhistorisk Forening.

  Link til Historiske Dage

  Must Read

  1,5 million til at udvikle idrætsforeninger

  Tårnby Kommune har indgået et partnerskab med DGI Storkøbenhavn. Alliancen skal understøtte og udvikle de lokale idrætsforeninger samt invitere flere børn og...