Fyldte æg med stenbiderrogn

Udnyt sæsonen for stenbiderrogn til fulde og server fyldte æg med frisk stenbiderrogn til frokost eller som en del af en tapas.

Æggeblommerne er rørt med wasabi, som smager lidt som peberrod. De små hapsere er meget nemme at lave og vil helt sikkert imponere hele vejen rundt om bordet.

Af Mette Forman, Madblogger – Det handler mest om mad

Sæson for stenbiderrogn

Det er sæson for stenbiderrogn i januar, februar, marts og april og de små farverige fiskeæg er ren nydelse og en meget delikat spise – Danmarks svar på kaviar.

Opskriften på fyldte æg med stenbiderrogn får du ved at trykke her eller på billedet.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.

Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

Rigtig god fornøjelse med ugens madtip!

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »