No menu items!
More
  lørdag, oktober 31, 2020

  Forside Mad & Drikke Proteinrigt bananbrød med peanutbutter

  Proteinrigt bananbrød med peanutbutter

  Ugens madtip er for den sporty type, der holder af at være fysisk aktiv eller dig, der har brug for et lille mellemmåltid i løbet af dagen. Optimer dine fysiske udfoldelser  eller stil den lille sult mellem måltiderne med et ekstra “ skud” protein, som du får ved at nyde en skive bananbrød/banankage med peanutbutter.

   

  Har du en håndfuld modne bananer liggende, der er ved at være godt modne og måske lidt brune i skrællen, skal du ikke smide dem ud? Bag i stedet et næsten kageagtigt proteinrigt bananbrød med peanutbutter og på den måde undgå madspild. Du kan MEGET NEMT trylle halvkedelige bananer om til et lækkert mellemmåltid, du kan nyde, når den lille sult melder sig. Eller du kan spise “brødet/kagen” i forbindelse med din træning.

  I opskriften bruges proteinpulver med chokoladesmag, men har du proteinpulver med andre smagsvarianter, kan de også bruges.

  Du kan på ganske få minutter røre dejen til bananbrødet sammen, og mens brødet er i ovnen, kan du pakke sportstasken eller snøre dine gå- eller løbesko 🙂

  Tryk på linket her eller på billedet for at tjekke opskriften ud på proteinrigt bananbrød med peanutbutter.

  Med opfordring til en fysisk aktiv uge kombineret med masser af madglæde får du her opskriften på proteinrigt bananbrød med peanutbutter. Rigtig god fornøjelse.

  Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.

  Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

  Du ønskes et rigtig god uge med masser af sund madglæde!

  Mette Forman
  Madblogger
  www.dehandlermestommad.dk

  Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
  Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
  Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

  Must Read

  At skifte branche er stadig surrealistisk

  Der er mennesker, som hader flystøj. Madeleine elskede sit job som pilot så meget, at hun gladeligt bosatte sig i Dragør med...