No menu items!
More
  lørdag, november 28, 2020

  Forside Mad & Drikke Grønkålssalat med pærer

  Grønkålssalat med pærer

  Hele vinterhalvåret er det sæson for den smukke mørkegrønne kål. Grønkål kan tilberedes på alverdens måder – også rå i salater.

  Gårdbutikker i Dragør
  Hele stokke af grønkål sælges hos mange af Dragørs hyggelige gårdbutikker og kan holde sig længe, hvis den opbevares køligt, f.eks. udenfor.

  Grønkålssalat
  Ugens madtip giver denne gang et bud på en lækker vintersalat med hakket frisk grønkål, pærer, cremet gedeost og knasende sprød rugbrødscrumble. Pære og gedeost komplimenterer hinanden utroligt godt, og grønkålen vendes i en marinade, hvor honning har en vigtig rolle.

  Julemad
  Julemåneden nærmer sig med hastige skridt, så prøv f.eks. at servere grønkålssalaten som tilbehør til en saftig flæskesteg med sprøde svær eller til super møre langtidsstegte andelår. Grønkålssalaten er en dejlig kontrast til den fede julemad.

  Superfood
  Grønkål er på listen over superfoods, fordi den indeholder mange antioxidanter, vitaminer og mineraler. Derudover er grønkål en meget fiberrig grøntsag, som kan hjælpe til mave i god balance.

  Opskrift

  Tryk på billedet for at få opskriften på grønkålssalat med pærer.

  www.dethandlermestommad.dk finder du flere opskrifter på forskellige salater med grønkål. Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der som regel tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram.

  Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

  Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

  Mette Forman
  Madblogger
  www.dehandlermestommad.dk

  Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
  Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
  Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

  Must Read