No menu items!
More
  lørdag, november 28, 2020

  Forside Mad & Drikke Juicy kylling med ost, spinat og tomat

  Juicy kylling med ost, spinat og tomat

  Er du træt af tørre kyllingebryster? Det kan godt være en udfordring at grille eller stege kyllingebryster, så de både er møre og saftige.

  Med opskriften på juicy kylling med ost, spinat og tomat tør jeg næsten garantere, at resultatet bliver møre og saftig stykker kød med sprød skorpe.

  Den lækre marinade, manchego-osten, tomater fulde af smag og de sunde spinatblade tilfører masser af smag og er med til at bevare saften i kødet.

  Tryk på billedet for at få opskriften på juicy kylling med ost, spinat og tomat

  Hverdag eller fest
  Vælg om du vil bringe lidt luksus ind i hverdagen, eller om du vil servere retten for dine gæster – begge dele er oplagt.

  Semidried tomater
  Brysterne fyldes bl.a. med semidried tomater, og dem kan du nemt selv lave – du kan selvfølgelig også vælge at købe dem. Er du frisk på at tørre dem selv i ovnen, finder du et link til hvordan inde på opskriften på juicy kylling.

  Juicy kylling med tilbehør
  Du kan servere en simpel tomatsalat med balsamico til juicy kylling eller en lækker salat med blåbær og cashewnødder? Er du til de lidt grovere grøntsager, kan du servere friske grønne bønner med bacon, broccolisalat med tranebær eller en salat med grønkål. Du kan gå på opdagelse i en masse tilbehør ovre på www.dethandlermestommad.dk

  Ønsker du inspiration til sund mad, der oftes tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, kan du “synes godt om” min Facebookside. I dit nyhedsfeed vil du fremover blive præsenteret for ideer og opskrifter, du kan bruge i din madlavning.

  Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

  Mette Forman
  Madblogger
  www.dehandlermestommad.dk

  Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
  Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
  Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

  Must Read