No menu items!
More
  tirsdag, marts 2, 2021

   
  Forside Advertorial Rejsegilde for Dragørs nye bæredygtige kontorbyggeri

  Rejsegilde for Dragørs nye bæredygtige kontorbyggeri

  Dragørs nye bæredygtige kontorhus, FRAMEHOUSE, begynder at tage form og det bliver fejret fredag den 2. november kl. 12, hvor nabovirksomheder i Dragør og Tårnby/Kastrup inviteres til rejsegilde på byggepladsen, A. P. Møllers Allé 43B i Dragør.

  FRAMEHOUSE kommer til at danne en attraktiv, topmoderne bæredygtig ramme for husets kommende kontorlejere, der, foruden fremadsynet arkitektur, får glæde af prisbelønnet dansk Vipp design i køkkener og toiletter, sundt indeklima og en lav energiregning.

  FRAMEHOUSE vil blive forsynet med sit helt eget GreenMobility bybil hotspot, som sikrer husets beboere nem og hurtig adgang til lufthavnen og resten af København.

  Alt dette – samt det flotte arbejde, der udføres på byggepladsen – bliver fejret fredag. Der er bestilt godt vejr lover bygherren og Back Stage Burger sørger for lidt lækkerier mens du kan lade dig inspirere af fremtidens kontorbyggeri – også selvom der ikke er aktuelle planer om nye lokaler. Du kan læse mere på deres hjemmeside www.framehouse.dk her

  Must Read

  Fup og svindel

  Det nyeste påhit: Svindel ved at bruge ”et ægte telefonnummer”. Men, der er telefonsvindlere, der har fundet en "ny fidus".