No menu items!
More
  fredag, august 7, 2020

  Forside Mad & Drikke granola med tranebær

  granola med tranebær

  Så er efterårsferien skudt i gang for mange af os og kan f.eks. betyde små hyggelige projekter i køkkenet.

  En knasende sprød granola ovenpå morgenmad, der serveres i skål eller dyb tallerken, er en klar opgradering af dagens første måltid.

  Prøv f.eks at røre græsk yoghurt med et par dråber piskefløde og vaniljepulver og server den med hjemmelavet crunchy granola med tranebær. Det er en nem, mættende og god start på dagen og er også ideel som en del af en lækker brunch.

  Få opskriften på sukker- og glutenfri granola med tranebær ved at klikke på billedet eller følge dette link: https://dethandlermestommad.dk/granola-med-tranebaer/

  Ved at følge linket får du samtidig inspiration til andre typer morgenmad, der kan serveres med sprød granola ovenpå.

  Og hvad er så forskellen på granola og müsli? 

  Det er stort set de samme ingredienser, der bruges (med mange muligheder for variationer), men forskellen er, at granola sødes og ristes, hvor ingredienserne til müsli “bare” blandes sammen. Granola må siges at være luksusudgaven af müsli med mere sødme og knas.

  Sukkerfri start på dagen

  Min opskrift på granola indeholder et hav af forskellige kerner og nødder, og den er både gluten- og sukkerfri. I stedet for almindelig sukker, bruger jeg Sukrin Gold, som er fremstillet af fermenterede pærer, meloner og spisesvampe. Det naturlige sødemiddel indeholder 0 kalorier og 0 kulhydrater, og påvirker ikke blodsukkeret. Sukrin Gold fås i de fleste velassorterede supermarkeder, Matas-butikker og helsekostforretninger, så det er forholdsvis nemt at få fat i.

  Du ønskes en rigtig god uge 42, og har du ferie, ønskes du en rigtig god efterårsferie – måske ugen bl.a. bliver udfyldt med små hyggeprojekter i køkkenet?

  Du kan følge min madblog på Instagram og Facebook, eller du kan gå på opdagelse i over 100 forskellige madopskrifter på www.dethandlermestommad.dk

  Rigtig god fornøjelse.

  Mette Forman
  Madblogger
  www.dehandlermestommad.dk

  Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
  Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
  Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

  Must Read

  Lufthavne og luftfotos

  Tilbage i 1800-tallet var man optaget af, at tage luftfotos fra balloner. Det var spændende at se huse og veje i ”fugleperspektiv”....