Du kan nå det endnu: Festlig afsked med John Mogensen i Dragør Bio

Hvis ikke du nåede Premieren i sidste uge eller bare ikke har nået at se den anmelderroste film “Så længe jeg lever” så får du her en unik og sidste mulighed i den eneste rigtige biograf til netop denne film.

Klik på billedet for at komme til billetbestilling

Dragør Bio viser filmen “Så længe jeg lever” for sidste gang søndag den 18.marts.

Lige så festligt som filmen blev skudt godt i gang med musik og sang, så lukker og slukker biografen også med et brag af en afslutningspremiere.

Foto: Dines Bogø

Gik du gik glip af ølsmagning, foredrag og fællessang i sidste uge, så har du en ny mulighed for at komme med på søndag til den store John Mogensen Grand Finale i Dragør Bio.

Foto: Dines Bogø

Biografen åbner dørene klokken 18 for ølsmagning. Klokken 18.30 fortæller Mogens Bille anekdoter om den folkekære sanger, og han og Fin Alfred Larsen spiller nogle af John Mogensens kendteste sange.

Foto: Dines Bogø

Vi gør godt love et genhør med ‘Så længe jeg lever’, ‘To mennesker på en strand’ og ‘Sidder på et værtshus.’ Klokken 19 vises filmen “Så længe jeg lever”.

Bemærk, at forestillingen er rykket en halv time i forhold til annonceret spilletid.

Du kan købe eller reservere dine billetter på biografens hjemmeside:

Klik på linket for at komme til billetbestillling

Læs vores filmanmeldelse her

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »