Kø ved direktionsudgangen på Rådhuset: nu smutter Kommunaldirektøren

Kommunaldirektøren i Dragør Kenneth Kristensen har netop meddelt at han ikke forlænger sin åremålskontrakt med Dragør Kommune, når den udløber ved årets udgang. Det meddeler borgmester Eik Dahl Bidstrup i en pressemeddelelse i dag.

Kommunaldirektørens meddelelse kommer kun én måned efter en anden direktør i kommunen, Jesper Reming Tangbæk afleverede sin opsigelse for at tage nye udfordringer op i Solrød Kommune.

Kenneth Kristensen kom til Dragør Kommune i 2015 efter en periode med stor udskiftning blandt direktion og chefer, for netop at konsolidere og videreudvikle organisationen og kommunens økonomistyring.

“Den opgave er jeg ved at have løst”, siger Kenneth Kristensen og fortsætter;

Kommunaldirektør Kenneth Kristensen. Pressefoto

Jeg er fortsat meget glad for samarbejdet med borgmesteren og hele organisationen, men jeg har lyst til at få en ny opgave en ny kontekst, når min kontrakt udløber”.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup er ærgerlig over at skulle sige farvel til Kommunaldirektøren, men glæder sig over at udmeldingen fra Kenneth Kristensen kommer i god tid. “Det giver os den fornødne tid til at rekruttere den helt rigtige afløser for Kenneth Kristensen”, skriver borgmesteren i pressemeddelelse.

 

Kenneth Kristensen varetager sine opgaver til udgangen af 2019 hvor hans åremålskontrakt udløber, står der videre i pressemeddelelsen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »